Klusbedrijf-Arnhem-Aannemer

Aannemer

Aannemer nodig?

Aannemer Arnhem bestaat uit een gemotiveerd en gedisciplineerde  team dat dagelijks met veel liefde en passie aan het werk is. We zijn al jaren actief met alles wat met bouwen en afbouwen te maken heeft. We werken graag samen met zowel particulieren als bedrijven. Dat werk is breed: van het egaliseren van vloeren tot het plaatsen van een kozijn of een ingrijpende renovatie of een grote verbouwing. Nieuwbouw, onderhoud of renovatie, ons is niets onmogelijk. En wat we afspreken, doen we ook.

Betrokkenheid

Daar hebben we onze naam mee opgebouwd. Met ons jonge, vakkundige en passievolle team ‘ontzorgen’ wij al uw bouw- of verbouwplannen.
Onze betrokkenheid een aandacht begint al bij de eerste gesprek. In een zo vroeg mogelijk stadium zetten we onze uitgebreide en langdurige ervaring graag in. Dit voorkomt latere zorg en bevordert de efficiency. Onze bouwkennis uit zich ook in bijvoorbeeld advies over detailleringen en constructies.

Communicatie

Wij zijn in staat uw hele project – of een deel ervan – te begeleiden. Van ontwerp(samen bespreken), detaillering van de verschillende ideeën, uitvoering van de wensen, levering tot oplevering. Uiteraard alles doen we op basis van duidelijke offertes. Onze bouwprocessen en onze prefab producten passen in de gedachte van duurzaam en kwalitatief te bouwen. Het maakt niet uit wat u wilt bouwen, renoveren of verbouwen, Lips aannemersbedrijf zorgt voor de service en kwaliteit die u mag verwachten, altijd binnen het budget en de tijd. Van begin tot eind kunnen wij het gehele bouwproces verzorgen en begeleiden. We combineren onze expertise en toewijding aan de kwaliteit van uw gebouw. Klussenbedrijf arnhem biedt zijn diensten aan klanten die toewijding, vindingrijkheid en creativiteit waarderen in een bouwpartner.

Mocht u geintresseerd zijn en wilt u zorgeloos u verbouwings process laten lopen? Neem contact op met ons.
Ervaren stukadoorsbedrijf Arnhem
bel
Klusbedrijf Arnhem