HeaderRenovatie-

Dakwerkzaamheden Arnhem

Heeft u dakwerkzaamheden? Elk dak heeft een andere aanpak!

Is uw dak aan een renovatie of reparatie toe, of heeft u een nieuw dak dat geïsoleerd en bedekt moet worden? Een lastig en gevaarlijk karwei voor de meeste mensen. Met onze ervaring en specialisten over dakwerkzaamheden bieden we diverse diensten aan waarmee we u de zorg uit handen nemen.

Wij voeren als dakbedekkingsbedrijf onderhoud en reparaties uit. Een dak heeft namelijk onderhoud nodig voor een langere levensduur. Maar ook grotere projecten behoren tot de mogelijkheden. Een groendak met een prachtige groene uitstraling, een duurzame oplossing zoals het plaatsen van zonnepanelen of toch die dakkapel plaatsen? Klussenbedrijf helpt u hierbij, waar professionaliteit en kwaliteit het uitgangspunt is.

Wat we als dakspecialist voor u kunnen betekenen?

Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat u uw dak goed wordt onderhouden zodat u zorgeloos kan genieten van uw woning. Wij hebben voor verschillende soorten dakwerkzaamheden de juiste specialisten in huis. Denk hierbij aan projecten zoals:

  • Dak reparaties
  • Dakrenovaties
  • Dak verbouwingen
  • Dakbedekking
  • Dak isolatie
  • Lood- en zinkwerk
  • Maar ook het repareren van bijv. dakgoten behoort tot de mogelijkheden!
Schilderwerken - Klussenbedrijf Arnhem

Schilder, Elektricien, Loodgieter nodig? Of een verbouwingsproject?

Voor elke woning is er een andere aanpak. Bij dakreparaties, dakrenovaties, dak verbouwingen of  dakwerkzaamheden word er eerst het dak bekeken voordat de mogelijkheden worden aangegeven. Hiermee kunnen we een goed advies geven wat rekening houdt met de veiligheid en gezondheidsaspecten. Daarna gaan we in overleg met u om de wensen, eisen en mogelijkheden door te nemen waarop we een adviseren voor het project uitbrengen.

Onderhoud Schilderwerken

Voor een perfecte uitstraling en bescherming is het altijd belangrijk om het schilderwerk van tijd tot tijd schoon te maken. Vaak hecht vuil en stof op een gegeven moment aan de muur. Maak het schilderwerk 1 tot 2 keer per jaar schoon met een licht vochtige doek om dit te voorkomen.

Wat ook erg belangrijk is voor schilderwerken is ventilatie. Door vochtophoping in het huis tegen te gaan voorkom je schimmel en andere vochtige plekken in het huis. Laat altijd de ventilatieroosters open of houd een raam op een kier.

Ook een Dakdekker, elektricien of Loodgieter nodig?

Naast onze schilderwerk diensten bieden we ook andere mogelijkheden als totaal klusbedrijf, zoals:

  • verbouwen van de badkamer, een aan- en uitbouw of een dakkapel.
  • Dak werkzaamheden zoals het isoleren, bedekken en repareren van daken en goten.
  • Elektra en loodgieter werkzaamheden.

Klein of groot project, we staan klaar om aan de slag te gaan. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we sturen u een vrijblijvende offerte toe. Neem contact met ons op door te bellen naar 062-8786819.
Of mail naar info@klussenbedrijfarnhem.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvend advies!

bel
Klusbedrijf Arnhem