groen muur verven

Schilder arnhem

Klussenbedrijf Arnhem is bevind zich in het hart van Arnhem. We specialiseren ons jaren lang in het verbouwen, renoveren en onderhouden van huizen, winkels en bedrijfspanden. We beschikken over hoog opgeleide werknemers die de benodigde kennis en ervaring beschikken om alle soorten werkzaamheden te verrichten.

Schilderwerkzaamheden

Hieronder een overzicht van de schilderwerkzaamheden die we biedt. Heeft u een schilders verzoek die niet in het overzicht staat? Neemt u contact op met ons.

Winkels en bedrijfspanden

Dankzij onze jaren lange ervaring zijn we in staat om u winkel of bedrijfspand compleet te schilderen zonder dat u het pand tijdelijk hoeft te sluiten. Daarom hoeft te twijfelen en neemt u contact op met ons.

muur verf

Schilderen

Bij klussenbedrijf Arnhem kunt u terecht voor alle soorten en vormen van onderhoud. Onderhoud in en om het huis, winkel onderhoud en bedrijfspanden. Neem vrijblijvend contact met ons.

Muren

Dankzij onze kennis en ervaring zijn we in staat elke soort muur te schilderen, maakt ook niet uit welke structuur of vorm. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

houtwerk en deuren

Reparatie of reiniging van uw kozijnen. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

façade

Bij ons kunt u terecht voor reiniging en of vervanging van tegels. Dit geldt voor tuintegels en tegels binnen het huis. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

Kozijnen

We doen zowel binnen al buiten ramen wassen. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

bel
Klusbedrijf Arnhem