Schilderwerken-zevenaar

Schilderwerken

Schilderwerken voor een mooie uitstraling van uw huis.

Uw woning weer toe aan een nieuw verfje of verhuist u naar een nieuwe woning? Misschien is het weer tijd om uw huis een nieuwe uitstraling te geven door de muren, gevel of misschien wel het hele huis te schilderen. Het is niet altijd even leuk om te doen, maar moet toch eens in de paar jaar gebeuren. Onderhoud is erg belangrijk voor de woning om een prachtig resultaat te behouden.

Binnen- en buitenschilderwerk.

Schilderwerk biedt uitkomst bij de perfecte afwerking en uitstraling van de binnen- en buitenkant van uw woning. Door de beschermende functie van de verf draagt het bij voor een langere levensduur voor het interieur en exterieur van uw woning. Geen zin in stress? Laat het aan een professioneel schildersbedrijf over! Klussenbedrijf Arnhem levert als schildersbedrijf diverse diensten qua schilderwerken. Wilt u uw muur verven, de gevel schilderen of andere delen van uw woning schilderen? Laat het over aan onze ervaren schilders die klaar staan om alle soorten schilderwerken te leveren.

Wij schilderen bijvoorbeeld:

  • Muren
  • Deuren
  • Gevels
  • Daken
  • Kozijnen
  • Trap
  • Woningen, in principe alles wat u wil!
Schilderwerken - Klussenbedrijf Arnhem

Onderhoud Schilderwerken

Voor een perfecte uitstraling en bescherming is het altijd belangrijk om het schilderwerk van tijd tot tijd schoon te maken. Vaak hecht vuil en stof op een gegeven moment aan de muur. Maak het schilderwerk 1 tot 2 keer per jaar schoon met een licht vochtige doek om dit te voorkomen. Daarnaast is ventilatie erg belangrijk voor schilderwerken. Door vochtophoping in het huis tegen te gaan voorkom je schimmel en andere vochtige plekken in het huis. Laat altijd de ventilatieroosters open of houd een raam op een kier.

Wat kost een schilder?

Wij hanteren als schildersbedrijf scherpe tarieven en kijken per opdracht welke prijs we hanteren voor een maatoplossing. Onze schilders staan voor strak afgewerkt schilderwerk en waar we de kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel blijven houden. Benieuwd naar een prijsindicatie? Neem contact met ons op via het contactformulier voor een gratis prijsopgave!

Ook een Dakdekker, elektricien of Loodgieter nodig?

Naast onze schilderwerk diensten bieden wij ook andere mogelijkheden als totaal klusbedrijf:

  • verbouwen van de badkamer, een aan- en uitbouw of een dakkapel.
  • Dak werkzaamheden zoals het isoleren, bedekken en repareren van daken en goten.
  • Elektra en loodgieter werkzaamheden.

Klein of groot project, wij staan klaar om aan de slag te gaan. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we sturen u een gratis offerte toe. Neem contact met ons op via info@klussenbedrijfarnhem.nl of bel ons op 062-8786819 voor meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvend advies!

bel
Klusbedrijf Arnhem