Stukadoorsbedrijf Arnhem

Stukadoor Arnhem

Woont of werkt u in Arnhem of omgeving en bent u op zoek naar een goede stukadoor? Dan kunnen wij u helpen! Klussenbedrijf Arnhem is een ervaren stukadoorsbedrijf en kan u helpen met het stucen van de muren en plafonds in uw woning of kantoorruimte. Bij ons bent u verzekerd van een mooi eindresultaat met een gladde afwerking. Na het stucen ziet de ruimte er weer uit als nieuw.

Wij zijn uw stukadoor in Arnhem en leveren stucwerk snel, strak en schoon.

Bij Klussenbedrijf Arnhem weten we hoe fijn het is om een nette en gladde afwerking van wanden en plafonds te hebben. Oneffenheden zijn al snel zichtbaar en u kijkt er toch elke dag tegenaan. Bij ons staat kwaliteit voorop, wij vinden dit erg belangrijk. Bij ons bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief stucwerk.

Onze werkwijze is traditioneel, vakkundig en snel. Wij werken met materialen van hoge kwaliteit. Wanneer er sprake is van ongelijke vlakken zorgen wij voor een nette afwerking van het stucwerk. Op die manier kunnen deze oppervlakten weer jaren mee.

Ervaren stukadoorsbedrijf Arnhem

Ervaren stukadoorsbedrijf Arnhem

Of u nu een winkelpand in de Kalverstraat beheert of een woning hebt in Watergraafsmeer of de Baarsjes, wij staan voor u klaar. Zo kan het zijn dat uw woning wel een opknapbeurt kan gebruiken of dat u binnenkort gaat verhuizen. In welke situatie u zich ook bevindt, wij kunnen u helpen met het stucwerk.

Onze stukadoors in Arnhem zijn vakkundig en snel. Zo kan uw woning of kantoor al binnen een week helemaal gepleisterd of met latex gespoten en gerold zijn. Of het nu de woonkamer, badkamer of keuken is, wij staan voor u klaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van stucwerk. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.

Plafond stucen

Niet alleen de muren van een ruimte worden door ons gestuct, ook het plafond werken wij netjes voor u af. Voor een mooie uitstraling van een ruimte is het niet alleen belangrijk dat de muren er netjes uitzien, het plafond is vrijwel net zo belangrijk. Het plafond is een belangrijk onderdeel van het huis en bepalend voor de sfeer. Bij Klussenbedrijf Arnhem zorgen wij er daarom voor dat uw plafond er glad en netjes uitziet.

Een veelgevraagde klus met betrekking tot het stucen van een plafond is decoratief stucwerk. Naast het reguliere stucwerk kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Houdt u van een chique of traditionele uitstraling in uw interieur? Kies dan voor mooie sierlijsten aan uw plafond. Wij kunnen deze voor u aanbrengen en afwerken. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het voor u in orde!

Keuken stucen

Wilt u graag blijven wonen in uw huidige woning maar bent u niet meer tevreden met de keuken? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Of u de keuken nu gaat verbouwen of een geheel nieuwe keuken wilt plaatsen, mooi stucwerk maakt het geheel af. Daarnaast is de kans groot dat er leidingen moeten worden verlegd of muurtjes worden doorbroken. Dit vraagt om nieuw en netjes afgewerkt stucwerk.

Klussenbedrijf Arnhem zorgt ervoor dat alles netjes gestuct is zodat uw keuken weer jaren mee kan. Wij raden u aan om eerst de keukenmuren te stucen en daarna pas de keuken te plaatsen. Zo voorkomt u dat vrijkomend vocht de keukenkastjes intrekt en weet u zeker dat de muren recht zijn.

Italiaans of Marokkaans stucwerk

Naast het ‘normale’ stucwerk kunt u ook kiezen voor Italiaans of Marokkaans stucwerk. Dit zijn twee originele vormen van stucwerk die een ruimte een unieke sfeer kunnen geven. Italiaans stucwerk is ontstaan in het noorden van Italië, in Venetië en lijkt een beetje op marmer. Het heeft dan ook een luxe uitstraling en wordt vaak gebruikt in de keuken en badkamer. Het unieke aan deze vorm van stucwerk is dat de laatste laag glad wordt gemaakt waardoor het glanst en een chique uitstraling krijgt.

Marokkaans stucwerk werd ontdekt door de Berbers en werd door hen tadelakt genoemd. Dit betekent in de taal van de Berbers ‘inwrijven’ of ‘masseren’. Marokkaans stucwerk is vooral geschikt voor vochtige ruimtes en komt daarom vooral voor in badkamers. Het wordt gedaan door middel van halfedelstenen en zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling.

Kosten stucadoor Arnhem

Benieuwd naar de kosten van het inhuren van een stukadoor? Bij Klussenbedrijf in Arnhem leveren wij goede service en kwaliteit voor een relatief lage prijs. Onze ervaren stukadoors werken vakkundig en snel en kunnen binnen korte tijd de muren en plafonds van uw woning pleisteren. Wij bespreken altijd vooraf met u de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn geen bijkomende kosten en u heeft dus een vaste prijsgarantie.

Voor specifieke klussen aan huizen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, schilderen en isolatie. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden of het leggen van vloeren, zijn belast met een tarief van 21%. Kijk voor meer informatie hierover even op de website van de Belastingdienst.

Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Spachtelputz Arnhem

Bij het stucen van muren en plafonds worden verschillende soorten pleister gebruikt. Bij Klussenbedrijf Arnhem gebruiken wij onder andere spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister die verkrijgbaar is in drie verschillende soorten: extra fijn, fijn en middel. Ook is spachtelputz verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op die manier kunt u zelf bepalen wat u het mooiste vindt. Geef aan ons door hoe u het stucwerk graag ziet en wij maken dit voor u in orde!

Spachtelputz heeft een aantal voordelen. Hieronder vindt u een aantal redenen waarom u voor spachtelputz kunt kiezen:

  • Het is betaalbaar
  • Het is snel aan te brengen
  • Het is stoot- en schrobvast
  • Het is kleurvast
  • Het is eenvoudig schoon te maken
  • Het heeft een lange levensduur
  • Het is ook geschikt voor buitenruimtes

Wilt u meer informatie over spachtelputz of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Badkamer stucen

Kan de badkamer in uw woning in Arnhem wel een upgrade gebruiken? Wij kunnen u helpen met het stucen van de muren en het plafond zodat het er weer fris uitziet. In geen enkele ruimte in huis is hygiëne zo belangrijk als in de badkamer. Voor het stucwerk van de badkamer zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan het worden gestuct met Tadelakt, Beton Cire, Terrastone of Microbeton.

In het verleden werd in de badkamer vaak gekozen voor betegeling van de wanden. Tegenwoordig is het populair om alle muren te stucen. Dit heeft een rustgevende uitstraling en is origineel en hygiënisch. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last meer van schimmel tussen de tegeltjes. Daarnaast kan met stucwerk een uniek patroon worden gecreëerd. De badkamer wordt zo een van de mooiste ruimtes in het huis! Bij Klussenbedrijf Arnhem letten wij erop dat het stucmortel is bestand tegen vocht en verzorgen wij een geheel nieuwe look in uw badkamer.

Buiten stucwerk Arnhem

Klussenbedrijf Arnhem verzorgt niet alleen stucwerk binnen maar ook buiten uw woning. Heeft u een mooie tuin of een Arnhems balkon? Wij kunnen u helpen om ook buitenshuis een fijne plek te creëren. Zo kunnen wij de buitengevel van uw huis netjes afwerken of het plafond van een veranda of overkapping stucen.

Muren en plafonds in de buitenlucht worden sneller vies en blootgesteld aan de natuur. Om het netjes te houden is het daarom belangrijk dat het stucwerk bestand is tegen vocht en kou. Het moet sterk, waterbestendig en natuurlijk ook mooi zijn. Klussenbedrijf Arnhem zorgt ervoor dat uw buitenruimte er netjes uitziet en bestand is tegen regen en storm. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw buitenruimte in Arnhem.

Gipsplaten stucen

In kleine woningen in Arnhem bestaat de kans dat u een ruimte wilt verbouwen zodat er meer ruimte ontstaat. Ook kan het zijn dat u juist twee kamers wilt maken van één ruimte. In beide gevallen kan het zijn dat er een nieuw tussenschot moet worden geplaatst met gipsplaten. Om dit er netjes uit te laten zien kunnen wij deze platen voor u stucen. Hierbij heeft u de keuze om alleen de naden van de platen te dichten of de hele plaat te voorzien van een laag stucwerk.

De laatst genoemde optie geeft natuurlijk het mooiste resultaat. Het wordt dan meer één geheel. Wanneer alleen de naden worden gedicht kunnen deze nog zichtbaar zijn bij felle lichtinval. Wij kunnen u helpen met het maken van een keuze en houden rekening met uw persoonlijke situatie.

Stucwerk repareren

Naast het reguliere stucwerk kunnen wij ook stucwerk repareren. Door de jaren heen kunnen muren en plafonds beschadigen. Deze beschadigingen bestaan vaak uit scheurtjes of barstjes maar kunnen ook komen door het boren van schroefgaten. Daarnaast kunnen meubels beschadigingen veroorzaken. Wij kunnen deze schade voor u repareren en vullen de scheuren, barsten of gaten voor u op. Dit doen wij met het gebruik van vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het repareren van het stucwerk ziet u woning in Arnhem er weer uit als nieuw!

Stukadoor opleiding

Wordt u enthousiast van deze teksten over ons stukadoorsbedrijf en lijkt het u wel wat om stukadoor te worden? Dan is de stukadoorsopleiding misschien wel wat voor u. In deze opleiding leert u alle kneepjes van het vak en wordt u opgeleid tot professioneel stukadoor. U leert om op verschillende manieren een wand of plafond netjes af te werken en kan daarna meteen aan de slag.

De praktijkopleiding voor stukadoors wordt aangeboden op het MBO. Daarnaast is het ook mogelijk om een stukadoorscursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Arnhem of vanuit huis. Er is in Nederland momenteel een tekort aan stukadoors dus als stukadoor hoeft u niet verlegen te zitten om werk!

bel
Klusbedrijf Arnhem