renovatie laminaat huis

Renovatie Arnhem

zaag

Klussenbedrijf Arnhem is een klussers bedrijf dat zich in het hartje van Arnhem bevind. We specialiseren ons jaren lang in het verbouwen, renoveren en onderhouden van huizen, winkels en bedrijfspanden. We beschikken over hoog opgeleide werknemers die de benodigde kennis en ervaring beschikken om alle soorten werkzaamheden te verrichten. Hieronder een overzicht van de renovatie diensten die klussenbedrijf Arnhem biedt. Heeft u een renovatie die niet in het overzicht staat? Neemt u contact op met ons. Of het nou gaat om een bedrijfspand of een woning. Klussenbedrijf Arnhem beschikt over vakmanschap en kennis om panden of woningen deels of compleet te renoveren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw pand of weer volledig aan de huidige maatstaven voldoet.

Timmeren

Bij ons kunt u terecht voor al het traditionele timmerwerk zoals het afhangen van deuren, repareren van kozijnen en het plaatsen van wandjes en verlagen van plafonds.

Schilderen

Heeft u renovaties die ook een nieuw kleurtje moeten hebben? We verzorgen dit graag voor u. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

Muren

We beschikken over de kennis en gereedschap om muren gedeeltelijk of compleet te renoveren. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

Kozijnen

We renoveren alle soorten en maten van kozijnen. Van hout en metaal tot kunststof. Voor meer informatie neemt u contact op met ons.

bel
Klusbedrijf Arnhem