Dakwerkzaamheden

Verbouwingen

Klussenbedrijf, van tekentafel tot realisatie van verbouwingen

Bent u toe aan iets nieuws of gaat u een nieuwe woning zoeken en wilt u het verbouwen tot een droomwoning naar uw smaak? Misschien een nieuwe badkamer of eindelijk die uit- of aanbouw? Wij bieden de mogelijkheid om samen met u de wensen en eisen door te spreken dat we vertalen naar een realiseerbaar idee. Dit idee dragen we aan waarop u alternatieven en overige wensen kan aangeven. Dit vertalen we uiteindelijk naar een offerte waar u een weloverwogen keus over kan maken.

Aanbouw, Uitbouw, Serre of Dakkapel, wij realiseren allerlei soorten bouwprojecten

Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat u uw dak goed wordt onderhouden zodat u zorgeloos kan genieten van uw woning. Wij hebben voor verschillende soorten dakwerkzaamheden de juiste specialisten in huis. U kunt hierbij denken aan projecten zoals:

  • dak reparaties
  • dakrenovaties
  • dak verbouwingen
  • dakbedekking
  • dak isolatie
  • lood- en zinkwerk
  • maar ook het repareren van bijv. dakgoten behoort tot de mogelijkheden!
Schilderwerken - Klussenbedrijf Arnhem

Zijn er vergunningen nodig voor mijn verbouwing?

Wij kunnen helpen u bij het aanvragen van vergunningen voor verbouwingen en renovaties en de gevraagde gegevens aanleveren bij de gemeente. Dit kunnen details zijn zoals berekeningen en tekeningen. Een vergunning is daarentegen niet altijd nodig bij een verbouwing of renovatie. U kunt zelf controleren of u een vergunning nodig heeft via het Omgevingsloket met de vergunningcheck.

Onderhoud Schilderwerken

Voor een perfecte uitstraling en bescherming is het altijd belangrijk om het schilderwerk van tijd tot tijd schoon te maken. Vaak hecht vuil en stof op een gegeven moment aan de muur. Maak het schilderwerk 1 tot 2 keer per jaar schoon met een licht vochtige doek om dit te voorkomen. Wat ook erg belangrijk is voor schilderwerken is ventilatie. Door vochtophoping in het huis tegen te gaan voorkom je schimmel en andere vochtige plekken in het huis. Laat altijd de ventilatieroosters open of houd een raam op een kier.

Ook een Dakdekker, Elektricien of Loodgieter nodig?

Naast onze schilderwerk diensten bieden wij ook andere mogelijkheden als totaalklusbedrijf;

  • verbouwen van de badkamer, een aan- en uitbouw of een dakkapel
  • dak werkzaamheden zoals het isoleren, bedekken en repareren van daken en goten
  • elektra en loodgieter werkzaamheden

Klein of groot project, wij staan klaar om aan de slag te gaan. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we sturen u een gratis offerte zonder verplichtingen! Neem contact met ons op via info@klussenbedrijf.nl of bel ons op 062-8786819 voor meer informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvend advies!

bel
Klusbedrijf Arnhem