klusbedrijf arnhem

Tuinaanleg

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor tuinaanleg?

Is uw tuin niet meer naar wens of heeft u een nieuwe woning? En wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Ons hoveniersbedrijf Klussenbedrijf Arnhem helpt u graag. Wij leggen tuinen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u al een lijstje gemaakt met uw specifieke tuinwensen? Als u de ideeën op een rijtje heeft, dan kan de tuinaanleg beginnen. Ook wanneer u niet precies weet hoe uw tuin eruit moet komen te zien, geven wij u graag tuinadvies. Wij denken altijd met u mee voor een passende oplossing. Om de perfecte tuin voor u te maken, bieden wij u tuinaanleg op maat.

Bepaal uw eigen tuinstijl

Baseer uw eigen stijl altijd op de omgeving, de stijl van uw huis en uw eigen voorkeur. Hiervoor kunt u inspiratie opdoen op internet door middel van foto’s op bijvoorbeeld Pinterest of tijdschriften. Uw wensen kunt u uiteindelijk ook verwerken in een moodboard. Hieronder een aantal voorbeelden van tuinstijlen:

  • Moderne tuinen
  • Strakke tuinen
  • Landelijke tuinen
  • Bostuinen
  • Natuurlijke tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen
  • Patiotuinen

Tuinadvies voor een ideale tuin

Heeft u advies nodig voor het aanleggen van uw tuin? Tuinadvies is de oplossing bij zowel kleine als grote tuinbelissingen. Tijdens het adviesgesprek kunt u uiteraard ook specifieke wensen aangeven voor het aanleggen van uw tuin. Na het adviesgesprek bieden wij de mogelijkheid om een hovenier langs te laten komen. De hovenier kan de situatie dan beter beoordelen en alles opmeten. Naast de oppervlakte kijken wij ook naar de vorm en inrichting. Ook geven wij advies over welke producten u nodig heeft. Na het opstellen van advies verwerken wij dit in een tuinontwerp. Op deze manier krijgt u een beter beeld van uw toekomstige tuin door middel van een schets.

Binnenkort een tuin laten aanleggen?

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag met uw tuinproject. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het offerte formulier. Wilt u meer informatie over tuinaanleg of direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel ons op 062-8786819 of stuur een e-mail naar: info@klussenbedrijfarnhem.nl.

Naast tuinaanleg bieden we bij Klussenbedrijf Arnhem meer diensten aan zoals: tuinonderhoud, dakwerkzaamheden, schilderwerken en verbouwingen.

bel