Tuinwerkzaamheden zevenaar

Tuinwerkzaamheden

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin?

Ons hoveniersbedrijf verricht tuinwerkzaamheden, tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Tuinonderhoud is belangrijk wanneer u uw tuin op zijn best wilt houden. Voor welk seizoen dan ook, onze hovenier zorgt ervoor dat uw tuin er weer goed uitziet. Wij zorgen ervoor dat de tuinwerkzaamheden op de juiste manier en in de juiste periode gebeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinwerkzaamheden in Gelderland.

Een tuin zo goed als nieuw met deze tuinwerkzaamheden

Wilt u al het onderhoudswerk en uw tuinwerkzaamheden liever uitbesteden? Schakel ons hoveniersbedrijf in voor het snoeien en het kappen van de hagen of bomen in uw tuin. Of laat u tuin door onze hovenier weer winterklaar maken. Bij ons kunt u altijd terecht voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Laat ons uw wensen weten voor uw tuin of bedrijfstuin en wij voeren het gewenste onderhoud uit.

Afspraken zijn te maken voor zowel het wekelijks als maandelijks uitvoeren van tuinwerkzaamheden. Wij vragen geen hoofdprijzen. Zo bent u goedkoop uit en wij hebben ons werk met plezier gedaan.

Tuinonderhoud voor een goede staat van uw tuin

Door het tuinonderhoud uit te besteden bent u ervan verzekerd dat dit in goede handen is. Onderhoud voorkomt verwildering en is essentieel voor de conditie van de tuin. Wieden, snoeien, bemesten en beregenen houdt de tuin gezond en zorgt ervoor dat u ervan kunt genieten. Wij verrichten zowel incidentele klussen als periodiek onderhoud.

Tuinwerkzaamheden bij incidenteel onderhoud

Bij incidenteel onderhoud zal de hovenier een of meerdere werkzaamheden uitvoeren zoals:

  • Snoeien van bomen en struiken
  • Verwijderen van onkruid
  • Bemesten
  • Gazonherstel
  • Reinigen van bestrating

Periodiek onderhoud

De hovenier kan voor u een voorjaarsbeurt/najaarsbeurt uitvoeren om uw tuin weer een mooie uitstraling te geven. Periodieke werkzaamheden die daaronder vallen zijn:

  • Schoonmaken
  • Snoeien
  • Bemesten
  • Opruimen

Voor tuinonderhoud werken wij met onderhoudscontracten. Na overleg met u vermelden wij daarin de door u gewenste werkzaamheden en wanneer deze uitgevoerd dienen te worden. Een combinatie van de bovenstaande onderhoudsvormen is uiteraard ook mogelijk. Door middel van maatwerk stemmen wij alles af op uw wensen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie verkrijgen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor uw tuin of bedrijfstuin in Gelderland. Wij denken altijd met u mee voor een passende oplossing. Bel ons op 062-8786819 of stuur een e-mail naar: info@klussenbedrijfarnhem.nl.Wij zijn het hoveniersbedrijf voor alle tuinwerkzaamheden en tuinonderhoud.

bel
Klusbedrijf Arnhem