klusbedrijf arnhem

Tuinonderhoud

Geniet weer van een mooie tuin na tuinonderhoud

Iedere tuin heeft om de zoveel tijd tuinonderhoud nodig. Heeft uw tuin bijvoorbeeld overwoekerd gras of onkruid? Dan bent u bij Klussenbedrijf Arnhem aan het juiste adres. Uw eigen tuin onderhouden kost vaak veel tijd. Wij bieden u de hulp voor het opknappen van uw tuin. Onze hoveniers weten op de juiste manier de tuin te onderhouden en schoon te maken. Zo ziet uw tuin er weer stralend uit zodat u het gehele jaar weer kunt genieten van een mooie tuin. Is uw tuin vaak aan onderhoud toe? Wij bieden ook periodiek onderhoud aan. Hierbij kunt u afspreken dat de hovenier om de zoveel tijd bij u langs komt voor tuinonderhoud.

Soorten tuinonderhoud

Er zijn veel verschillende werkzaamheden die de hovenier uitvoert voor particuliere- en bedrijfstuinen. Iedere tuin is weer anders en heeft ander onderhoud nodig. De hovenier kijkt van tevoren altijd naar de grootte van de tuin, tuinelementen en soorten beplanting. Op basis daarvan weet de hovenier welke aanpak nodig is. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft tuinonderhoud zoals:

  • Onkruid wieden
  • Grasmaaien
  • Blad blazen
  • Heggen snoeien

Wanneer is tuinonderhoud nodig?

Zoals u al eerder kon lezen zijn er diverse soorten tuinonderhoud. Er is niet specifiek aan te geven wanneer u uw tuin zou moeten laten onderhouden. Dit is wat u zelf het liefste wenst. Samen met de hovenier kunt u een onderhoudsplan opstellen. Hierin worden de gewenste werkzaamheden vermeld en wanneer u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Wat u ook wenst. De hovenier verricht van wekelijks tot jaarlijks tuinonderhoud. Een aantal voorbeelden op een rijtje waarvoor u ons in kunt schakelen:

  • Het voor- en najaar klaar maken van uw tuin
  • Het winterklaar maken van uw tuin
  • Periodiek onderhoud
  • Incidenteel onderhoud

Vraag een offerte aan voor tuinonderhoud

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend en geheel gratis een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Of maak een afspraak met onze tuinadviseur voor andere (tuin)diensten. Wij geven u graag advies. Bel ons op 062-8786819 mail naar info@klussenbedrijfarnhem.nl.

Schakel ons ook in voor andere (tuin)diensten

Bent u ook opzoek naar andere tuindiensten of naar een elektricien, loodgieter of dakdekker?
U kunt Klussenbedrijf Arnhem ook inschakelen voor:

bel